Oktobar 2019

POTPISANI UGOVORI ZA IZGRADNJU DRUGE HALE U PRIVREDNOJ ZONI UNIS-GORNJA KOLONIJA

Potpisivanjem ugovora „Izgradnja poslovne hale u poslovnoj zoni Unis-Gornja kolonija“, od strane Općinskog načelnika i  predstavnika najpovoljnijeg ponuđača u otvorenom postupku javne nabavke, preduzeća „Babić“ d.o.o. Jablanica te  vršioca usluga nadzora preduzeća „Inpros“ d.o.o. Mostar, za izgradnju druge hale u privrednoj zoni Unis-Gornja kolonija, u srijedu 16.10.2019. godine u projektu  najvažnije i najveće investicije u poslovnoj zoni Unis-Gornja kolonija, stvaraju se uslovi  za povoljniji poslovni ambijent, privlačenje potencijalnih investitora i  otvarenje novih radnih mjesta te novog zapošljavanja u općini Jablanica.

Izvještaj o održanom IV mentorskom sastanku u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u općini Jablanica

U okviru Javnog poziva za organizacije civilnog društva/nevladine organizacije za predaju prijedloga projekata koji se organizuje u sklopu projekta „Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu“ (ReLOaD)1 u saradnji sa Općinom Jablanica, u  srijedu   9. oktobra 2019. godine u trajanju od 12.00 do 14.30 sati održan je četvrti, posljednji  od četiri planirana mentorska sastanka za zainteresovane predstavnike/ce  organizacija civilnog društva (OCD).

Izvještaj o održanom III mentorskom sastanku u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u općini Jablanica

U okviru Javnog poziva za organizacije civilnog društva/nevladine organizacije za predaju prijedloga projekata koji se organizuje u sklopu projekta „Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu“ (ReLOaD)1 u saradnji sa Općinom Jablanica, u  srijedu   2. oktobra 2019. godine u trajanju od 12.00 do 14.30 sati održan je treći  od četiri planirana mentorska sastanka za zainteresovane predstavnike/ce  organizacija civilnog društva (OCD).