OBAVIJEST O JAVNOJ RASPRAVI NACRT PRAVILNIKA O KRITERIJIMA ZA SUFINANSIRANJE JAVNOG INTERESA U OBLASTI SPORTA IZ BUDŽETA OPĆINE JABLANICA

 

Obavještavaju se građani,sportisti i sportski radnici, udruženja građana, javna preduzeća i ustanove, pravna i fizička lica, političke organizacije i svi zainteresovani subjekti, da je u skladu sa Zaključkom Općinskog vijeća Jablanica br.: 02-02-1400-4/19- XXIX od 30.05.2019. godine, počev od 31.05.2019. godine do 14.06.2019. godine otvorena javna rasprava  o:

Nacrtu Pravilnika o kriterijima za sufinansiranje javnog interesa u oblasti sporta iz budžeta Općine Jablanica

Dokument Nacrt pravilnika  kriterijima za sufinasniranje javnog interesa u oblasti sporta iz budžeta Općine Jablanica  dostupan je na Web stranici Općine Jablanica (www.jablanica.ba),  

Centralna javna rasprava o Nacrtu Pravilnika o kriterijima za sufinasniranje javnog interesa u oblasti sporta iz budžeta Općine Jablanica  održat će se dana 12.06.2019. godine (srijeda) u Sali za sjednice općine Jablanica, sa početkom u 10,00 sati.

Vaše prijedloge, primjedbe i sugestije vezane za acrt pravilnika  kriterijima za sufinasniranje javnog interesa u oblasti sporta iz budžeta Općine Jablanica, po mogućnosti uz obrazloženje i u pismenoj formi, dostavite u Šalter salu općine Jablanica, ili putem pošte na adresu Općina Jablanica, ul. Pere Bilića 25  zaključno sa 14.06.2019. godine.

Ovim putem pozivamo vas da se uključite u ove aktivnosti, kako davanjem pismenih primjedbi i sugestija, tako i vašim direktnim učešćem na centralnoj javnoj raspravi.

 

Služba za opću upravu, društvene djelatnosti, 

boračko-invalidsku zaštitu, socijalna pitanja

i zajedničke poslove

Dokument možete preuzeti na ovom linku.