OBAVIJEST O ODRŽAVANJU CENTRALNE JAVNE RASPRAVE-NACRT ODLUKE O JAVNIM PARKIRALIŠTIMA

Obavještavaju se mjesne zajednice, građani, udruženja građana, javna preduzeća, vlasnici i etažni vlasnici i nosioci drugih stvarnih prava na zgradama i dijelovima zgrada, ustanove, pravna i fizička lica, političke organizacije i svi zainteresovani subjekti, da je u toku javna rasprava o Nacrtu Odluke o javnim parkiralištima, u trajanju od 60 dana, počev od 30.10. do 31.12.2018. godine.

Centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke o javnim parkiralištima održat će se dana 18.12.2018. godine (utorak), u Sali za sjednice Općinskog vijeća Jablanica – zgrada Općine sa početkom u 12:00  časova.
Nacrt Odluke u printanom obliku se može preuzeti u Šalter Sali Općine Jablanica, a u digitalnom obliku se može preuzeti na Web stranici Općine Jablanica (www.jablanica.ba).
Uvid u Nacrt Odluke može se izvršiti i u prostorijama Službe za upravu za prostorno uređenje, građenje, zaštitu okoline, stambeno-komunalne poslove Općine Jablanica.
Ovim putem pozivamo zainteresirane subjekte da svoje prijedloge, primjedbe i sugestije vezane za Nacrt Odluke o javnim parkiralištima, po mogućnosti uz obrazloženje i u pismenoj formi, dostave na aresu Općina Jablanica, Pere Bilića 25. ili  neposredno na šalter organa Općine Jablanica, broj  1., zaključno sa 31.12.2018. godine.  Služba za upravu za prostorno uređenje, građenje,
zaštitu okoline  i stambeno-komunalne poslove

Nacrt Odluke možete preuzeti na ovom linku.