Javna rasprava o nacrtu Plana upravljanja okolišem i društvenim uticajima za projekat rekonstrukcije tunela Crnaja

JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo poziva sve zainteresirane subjekte, nevladine organizacije i stanovnike općine Jablanica i naselja koja gravitiraju području namjeravane rekonstrukcije tunela Crnaja, da uzmu učešće u

JAVNOJ RASPRAVI
o nacrtu Plana upravljanja okolišem i društvenim uticajima za projekat rekonstrukcije tunela Crnaja

koja će se održati u Jablanici, u prostorijama općine Jablanica 12.12.2017. godine u 12.00 sati, s ciljem davanja prijedloga i sugestija javnosti i uključivanja relevantnih pitanja u finalnu verziju dokumenta. Dokument je izrađen za potrebu Programa modernizacije magistralnih cesta u FBiH prema politikama kreditora. Nacrt dokumenta može se pronaći na službenoj stranici JP Ceste FBiH na sljedećem linku: http://jpcfbih.ba/bs/aktivnosti/modernizacija-magistralnih-cesta/38 i na web stranici općine Jablanica.
Svi zainteresirani subjekti koji nisu u mogućnosti da prisustvuju javnoj raspravi mogu svoje sugestije i komentare dostaviti do 12.12.2017. putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..


Dnevni red:
1. Prezentacija Plana upravljanja okolišem i društvenim uticajima za projekat rekonstrukcije tunela Crnaja
2. Pitanja, diskusija, odgovori i objašnjenja

Dokument "PLAN UPRAVLJANJA OKOLIŠEM I DRUŠTVENIM UTICAJIMA ZA PROJEKAT REKONSTRUKCIJE TUNELA CRNAJA" možete preuzeti na ovom linku.