DELEGACIJA OPĆINE JABLANICA NA OBILJEŽAVANJU DANA GRADA PAZINA

Delegacija općine Jablanica koju su činili  Općinski načelnik Salem Dedić i pomoćnici Općinskog načelnika Amela Muratović i Amira Nuhić, prisustvovala je aktivnostima obilježavanja  2. lipnja/juna-Dana grada Pazin u Republici  Hrvatskoj.

Centralna manifestacija obilježavanja Dana Grada Pazina bilo je održavanje svečane sjednice gradskog Vijeća. Sjednici su uz članove Gradskog vijeća te gradonačelnika Pazina Renata Krulčića i njegovih zamjenika, prisustvovali predstavnici Istarske županije,  gradonačelnici i načelnici bratskih i prijateljskih općina, predstavnici državnih i županijskih službi, gospodarstvenici, predstavnici kulturnih i javnih ustanova, sudstva i policije, političkih stranaka i udruga. Općinski načelnik Salem Dedić, u ime delegacije općine Jablanica, uputio čestitke i najbolje želje  građanima grada Pazina, Delegacija općine Jablanica primio je gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić, a iskorištena je prilika da se upute čestitke Flego Valteru, dosadašnjem istarskom Županu, koji je na nedavnim izborima izabran u EU parlament.
Delegacija Općine Jablanica je zajedno sa Službama grada Pazina, obavila razgovore o budućim zajedničkim projektima putem EU fondova.